Bingöl Aile Ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Bingöl İller Bankası Sevgi Evleri Çocuk Yuvası'nı ziyaret ettik.

Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Mustafa NARİN, Dr.Öğr.Üyesi Emine ŞAP, Öğr.Gör.Mevlüde KAN, Öğr.Gör.Sinem BAYLAS, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Sekreter V. Hikmet VAROLGÜNEŞ ve Meslek Yüksekokullarımız öğrencileri ile birlikte Bingöl İller Bankası Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek öğrencilerimiz ve Sevgi evlerimizde kalan çocuklarımızla birlikte güzel vakit geçirdiler. Ziyaret esnasında çocuklarımızla çeşitli oyunlar oynandı ve çocuklarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu. Ziyaretin planlanması ve organizasyonunda başta Öğr.Gör.Mevlüde KAN hocamız olmak üzere tüm katılım sağlayan hocalarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.