Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Bölümlerimizi Tanıttık.

Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür,Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve Program Başkanları ile Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olacak öğrencilere Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndaki bölümlerin tanıtımları yapıldı.

Böyle bir etkinlikten öğrencileri ve hocaları adına çok memnun olduğunu söyleyen Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdulselam BEGİÇ etkinlik dolayısıyla Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Murat SOYLU'ya teşekkür etti.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Murat SOYLU her zaman kıymetli öğrencilerimizin yanındayız onları ve siz değerli Öğretmenlerimizi okulumuzu yakından görmeye, Laboratuarlarımızı incelemeye davet ediyoruz dedi.

Gezi Bingöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölyelerinin gezilmesi ile son buldu.