Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mehmet Akif AKYOL ve  Akademik Personelimiz ile bir araya geldi.  Rektör Çapak, ziyarette Meslek Yüksekokulumuzun mevcut durumu ve ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldı.

Meslek Yüksekokulumuz akademik kadrosunun genç bir yaş ortalamasına sahip olduğuna vurgu yapan Rektör ÇAPAK, “Bu toplumda yaşayan her ebeveyn çocuklarını bizlere emanet ediyor. Bizler nasıl bir toplum var etmek istiyorsak bize emanet edilen çocuklarımızı ona göre yetiştirmeliyiz. Başarı da başarısızlık da bir takım işidir. Birer eğitimci olarak güzel yarınlar inşa etmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” dedi.

Program, Akademik Personelin sorunlarını ve çözüm önerilerini ifade etmesi ile sona erdi.