Bingöl Teknik Bilimler MYO Avrupa Mesleki Beceriler Fuarında

Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, “Avrupa Mesleki Beceriler Haftası” münasebetiyle Bingöl Hükümet Konağı önünde düzenlenen fuara, kurduğu stant ile katılım sağladı.

Bingöl Hükümet Konağı önünde düzenlenen etkinlikte idareci, akademisyen ve farklı programlardan öğrencilerin boy gösterdiği Teknik Bilimler MYO  stantı, meraklı öğrencilerin akınına uğradı. Meslek Yüksekokulunun asli paydaşları (idareciler, akademisyenler, öğrenciler) tarafından binlerce lise öğrencisine Teknik Bilimler MYO’nun  bölüm, program, labaratuvar ve atölyeleri tanıtıldı; eğitim kalitesi hakkında detaylı bilgi verildi.

Muhtelif liselerden öğrencilerin ziyaret ettiği fuara öğrenci velilerinin de yoğun katılım sağlaması dikkate şayandı.