Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Mezuniyet Törenimiz 09 Haziran 2022 Perşembe günü Saat 14:30 'da Bingöl Üniversitesi Recep Tayyip ERDOĞAN Kongre Merkezi 3 nolu Konferans Salonunda yapılacaktır.

Mezuniyet törenine  katılacak olan öğrencilerimiz, törende giyecekleri cübbelerini 6 Haziran Pazartesi gününden itibaren  mezuniyet gününden en geç 1 gün öncesine kadar Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Biriminden temin edebileceklerdir.

Tören saat 14:30'da başlayacak olup, Tüm Akademisyenlerimiz, Öğrencilerimiz ve misafirlerimiz törenden önce Recep Tayyip ERDOĞAN Kongre Merkezi 3 nolu Konferans Salonunda yerlerini alacaklardır.

Törende koordinasyonun bozulmaması adına öğrencilerimizin; Törende görevli olan hocalarımızın yönlendirmelerine ivedilikle uyması, organizasyonun düzeni açısından son derece önemlidir. Törenle ilgili diğer detaylar, törende görevli olan hocalarımız tarafından öğrencilerimize bildirilecektir.

Mezuniyet Törenine katılmak isteyen öğrencilerimize önemle duyurulur.

Doç. Dr. Mehmet Akif AKYOL                                                                                                                                              Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü