Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yıl Sonu Akademik Değerlendirme Toplantısında Bir Araya Geldi

Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu akademik personeli,  geride bırakılan 2021/2022 akademik yılının değerlendirildiği toplantıda bir araya geldi.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç.Dr.Mehmet Akif AKYOL başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Müdür yardımcıları Öğr.Gör.Nihat ŞENOCAK ile Öğr.Gör.Mustafa NARİN, Meslek Yüksekokul Sekreteri Musa ARABOĞA ve akademisyenler katıldı.

21.06.2022 Salı günü saat 16:00'da MYO Konferans Salonu'nda yapılan yılsonu akademik değerlendirme toplantısında 2021-2022 Akademik yılının değerlendirilmesi yapıldı. Daha sonra Akademik personelin temenni, öneri ve talepleri dinlenirken,  Meslek Yüksekokulumuzun akademik başarısını daha ileriye taşımak için çözüm önerileri de sunuldu. İstişare havasında geçen toplantıda 2022-2023 Akademik yılında yapılması planlananlar da masaya yatırıldı.